Over Phonepro

 

Phonepro is een onderdeel van E&M Solutions BVBA en is sinds 2011 actief als groothandel in de telecomsector. Wij zijn gespecialiseerd in professionele herstellingen aan smartphones en tablets, ook zijn wij verdeler van kwalitatief hoogstaande reparatie onderdelen en importeur van accessoires en unieke covers. Het kan namelijk bijzonder kost-efficiënt zijn om uw herstellingen uit te besteden of  A++ onderdelen te bestellen bij een gespecialiseerde verdeler. Ook voor het herverdelen van originele covertjes en accessoires kunnen wij voor u een meerwaarde betekenen.

Bij Phonepro bieden we u een waaier van kwalitatief hoogstaande oplossingen aan een scherpe prijs. Aangezien wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen hanteren wij een “no cure, no pay” politiek. 

 

Om de kwaliteit van onze diensten te garanderen vallen al onze herstellingen steeds onder een garantie van 3 maanden. Tot slot staat ook onze webshop 24/7 tot uw dienst. Producten besteld en betaald voor 13u op werkdagen worden de eerstvolgende werkdag geleverd. Franco levering vanaf een bestelbedrag van €300. Kortom, we beschikken over de nodige expertise en service om van u een tevreden partner te maken.

 

Voor particuliere oplossingen zoals bedrijven/reparateurs die niet actief zijn in de telecomsector kan u www.fixitantwerp.be raadplegen en voor onze unieke covertjes kan u een kijkje nemen op www.thecoveruponline.com.

Indien wij u verder van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet en geef ons gerust een belletje!

 

Wij bieden u een uitstekende en zeer snelle reparatie- en verzendingsservice.


Aan iedereen - Bedankt en veel winkelplezier! 


Het Phonepro team

iPhone ®, iPad ®, iPod ® is a registered trademark of Apple, Inc. All rights reserved. Alle merknamen en logos zijn en blijven eigendom van hun rechtmatige eigenaars.
Alle prijzen op PhonePro website worden exclusief BTW weergegeven.